Toeterniettoe op WhatsApp

image description
image description

Toeterniettoe op WhatsApp

Je kon ons al contacteren via onze website, mail, telefoon, chat en Facebook Messenger. Sinds 6 december kan je ons ook een bericht sturen via WhatsApp.

WhatsApp is makkelijk in gebruik en razend populair. Het is dus logisch dat we deze app toevoegen aan onze contactmogelijkheden. Voeg Toeterniettoe gerust toe met het nummer 0497 07 44 77.
Belangrijk om weten: omdat WhatsApp niet op meerdere toestellen tegelijk kan gebruikt worden, is het mogelijk dat het antwoord even op zich laat wachten. Natuurlijk proberen we je bericht zo snel mogelijk te beantwoorden.

Toeterniettoe-smartphone

De introductie van WhatsApp als nieuw communicatiemiddel is mogelijk dankzij een eigen smartphone voor Toeterniettoe. De smartphone zal vanaf januari standaard meegegeven worden aan onze activiteitenbegeleiders, zodat ze vlot bereikbaar zijn én over enkele functionele en specifieke apps beschikken. De komende drie jaar zullen we bovendien sterk investeren in digitale en online media.

Opgelet: om praktische redenen zijn inkomende oproepen naar het gsm-nummer van Toeterniettoe uitgeschakeld, behalve op dagen waarop een activiteit is gepland. Wil je ons telefonisch contacteren, dan kan je terecht op het vertrouwde nummer 055 580 155.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.