Toeterniettoe in 't nieuw!

image description
image description

Toeterniettoe in 't nieuw!

Welkom op onze nieuwe website, mét nieuw logo. De voorbije maanden hebben we druk gewerkt aan een visuele én inhoudelijke vernieuwing van Toeterniettoe.

Tijdens de bevraging die we vorige zomer organiseerden, gaven jullie ons duidelijke signalen. Vandaag stellen we jullie met trots een nieuw Toeterniettoe voor!

Nieuwe missie, visie en huisstijl

Na de grondige evaluatie kwam er de reorganisatie. In januari werden de nieuwe missie en visie goedgekeurd. Die vormen de basis van onze vereniging: "waar staan we voor" en "waar gaan we voor". Na die inhoudelijk vernieuwing startte het visuele vernieuwingsproces. Ons logo was namelijk één van de zwaktes die jullie benoemden. Het resultaat mag er volgens ons wel zijn; een jong, fris en eenvoudig logo. 

Nieuwe (jongeren)website

Onze nieuwe website bevat vertrouwde elementen; informatie over onze onthaalwerking en scholenvorming en een (kleine) webwinkel. Nieuw is dat elke jongere met een account projecten en informatie kan toevoegen aan onze site. Met zo'n jongerenaccount ben je bovendien meteen ook gratis lid. Rond de zomer willen we een uitgebreider ledenplatform lanceren, waar je zelf een profiel kunt aanmaken, dat van anderen kunt bekijken en elkaar berichten sturen. Geef zeker jouw mening via onze projectpagina. Let wel: om reacties te plaatsen en te lezen, moet je een jongerenaccount hebben ;-)

Vind je nog een foutje op onze website? Meld het ons via communicatie@toeterniettoe.be.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.